Kv Bbl Tijdelijk

BusinessBoost Live

Een avond uit met uw businessclub

Op woensdag 4 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de derde editie plaats van het grootste ondernemersevent van Nederland. Een inspirerend evenement om met uw businessclub te bezoeken! Daarom biedt ING u een speciale clubkorting aan voor uw leden. Gebruik voor het verzilveren van de korting de code uit de e-mail die u van ING heeft ontvangen.

Kom met 20% korting naar BusinessBoost Live!

De sprekers

Raymond Cloosterman

Raymond Cloosterman

Rituals

Raymond Cloosterman overwon vele tegenslagen en een bijna-faillissement met Rituals: pas na jaren werd het cosmeticabedrijf een succes. Inmiddels heeft Rituals ruim 3000 winkels en shop-in-shops wereldwijd.
Ronald Koeman

Ronald Koeman

Bondscoach Oranje

Ronald Koeman is al bijna veertig jaar actief in de voetballerij, als speler en trainer bij vele clubs in binnen- en buitenland. Door zijn enorme ervaring weet hij als geen ander hoe een team aan te sturen en dit het beste te laten functioneren.
Jitse Groen

Jitse Groen

Takeaway.com

Honger, een goed idee en internet maakten van Jitse Groen een bijzonder succesvolle ondernemer. Zijn bedrijf ‘Takeaway.com’ is actief in elf Europese landen, met ruim 50.000 aangesloten restaurants en verwerkt zo’n 94 miljoen bestellingen per jaar.
Atilay Uslu

Atilay Uslu

Corendon

Atilay Uslu is oprichter en CEO van Corendon. Zijn innovatieve ondernemerschap begon in 1990 met een eigen shoarmazaak; inmiddels bezit hij een eigen touroperator, vliegtuigmaatschappij én hotelketen.
Pieter Zwart 650X450

Pieter Zwart

Coolblue

Pieter Zwart is eigenaar en ‘beginbaas’ van Coolblue: één van Nederlands’ grootste webshops in consumentenelektronica. In 2018 doorbrak zijn bedrijf de miljardgrens met €1,35 miljard omzet.
Nikkie Plessen

Nikkie Plessen

NP Fashion

Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is eigenaresse van het succesvolle modebedrijf NP Fashion, dat met drie vrouwen-, één kinder- en één mannenkledingmerk actief is in Europa en Azië.
Verne Harnish

Verne Harnish

Scaling Up

De Amerikaan Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en bekend van zijn wereldwijde bestseller Scaling Up: een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien.
Jeroen Pauw

Jeroen Pauw

Presentator

De rijke carrière van presentator en talkshow host Jeroen Pauw begint op de radio. Vanaf 1979 werkt hij onder meer voor het ANP, de Wereldomroep, de NCRV en de VARA. Ook is hij op dat moment vaste presentator van de radioprogramma’s ‘Het Oog op Morgen’ en BNN’s ‘Storing’.

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video