Bbl Header Geenformaat

BusinessBoost Live is terug!

Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren deelt zijn ondernemersverhaal tijdens BusinessBoost Live. Op woensdag 20 maart 2019 staat hij op het podium in Rotterdam Ahoy, samen met onder meer de internationaal bekende ‘relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Dirk de Bruijn (Swapfiets). Binnenkort worden meer sprekers bekendgemaakt.

Kom naar BusinessBoost Live en ontmoet topondernemers

Bbl Header Geenformaat

Wat is BusinessBoost Live?

BusinessBoost Live is een uniek evenement voor ondernemers waar inspiratie en netwerken samenkomen. Ook dit keer weer een bijzondere show vol met topondernemers die hun persoonlijke verhalen delen, afgewisseld met optredens van Nederlandse artiesten. Een echte avond uit voor ondernemers, waar je na afloop met nieuwe inzichten en een flinke glimlach weer naar huis zult gaan.
Tickets vanaf €60
Bbl Armin Van Buuren 700X450

Wie staan er op het podium?

De eerste namen zijn bekend en vormen een mooie mix tussen zakelijke en creatieve topondernemers. Zo vertelt Armin van Buuren zijn ondernemersverhaal en zijn er gesprekken met programmamaker Johnny de Mol en de 'relatiewetenschapper' Esther Perel. Ook topondernemers Dirk de Bruijn (Swapfiets), Michiel Muller (Picnic) en Pieter Zwart (Coolblue) staan in maart op het podium.
Bekijk de line-up
Header Events Bbl2018

Wat kan je verwachten?

Het succes van de vorige editie willen we deze keer herhalen. Benieuwd naar wat je kan verwachten? De aftermovie van vorig jaar geeft je een goed beeld.
Bekijk de aftermovie

De grootste inspiratieshow voor ondernemers. Mis het niet!