Kv Bbl Tijdelijk

BusinessBoost Live 2020

BusinessBoost Live is terug!

Op woensdag 4 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de derde editie plaats van het grootste ondernemersevent van Nederland.

In een bijzondere 360 graden-setting betreden die dag onder meer Atilay Uslu (Corendon), Nikkie Plessen (NIKKIE), Raymond Cloosterman (Rituals) en de Amerikaanse bestsellerauteur Verne Harnish (Scaling Up) het podium. De presentatie ligt dit jaar in handen van Cooblue-oprichter Pieter Zwart. De inspirerende verhalen van deze topondernemers worden afgewisseld met verrassend entertainment. Bekijk hier de line-up. De komende tijd worden meer namen bekendgemaakt.

De ticketshop is geopend. Wees er snel bij voor de mooiste plaatsen!

Wat kan je verwachten?

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel deelden tijdens de afgelopen editie van BusinessBoost Live exclusief hun verhaal op een imponerend ‘360 graden’ podium. Een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment voor u en uw relaties.

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

De sprekers

Raymond Cloosterman

Raymond Cloosterman

Rituals

Raymond Cloosterman overwon vele tegenslagen en een bijna-faillissement met Rituals: pas na jaren werd het cosmeticabedrijf een succes. Inmiddels heeft Rituals ruim 3000 winkels en shop-in-shops wereldwijd.
Atilay Uslu

Atilay Uslu

Corendon

Atilay Uslu is oprichter en CEO van Corendon. Zijn innovatieve ondernemerschap begon in 1990 met een eigen shoarmazaak; inmiddels bezit hij een eigen touroperator, vliegtuigmaatschappij én hotelketen.
Nikkie Plessen

Nikkie Plessen

NP Fashion

Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is eigenaresse van het succesvolle modebedrijf NP Fashion, dat met drie vrouwen-, één kinder- en één mannenkledingmerk actief is in Europa en Azië.
Pieter Zwart 1

Pieter Zwart

Coolblue

Pieter Zwart is eigenaar en ‘beginbaas’ van Coolblue: één van Nederlands’ grootste webshops in consumentenelektronica. In 2018 doorbrak zijn bedrijf de miljardgrens met €1,35 miljard omzet.
Verne Harnish

Verne Harnish

Entrepreneurs Orgnanization

De Amerikaan Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en bekend van zijn wereldwijde bestseller Scaling Up: een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien.