Corner Businessboost Live 2020

BusinessBoost Live 2020

Op het indrukwekkende podium van BusinessBoost Live troffen we op 4 maart de top van ondernemend Nederland. Zo vertelde Raymond Cloosterman over de lange adem van Rituals. Deelde bestsellerauteur Verne Harnish 4 tips om je bedrijf te laten groeien. En vroeg Humberto Tan aan Ronald Koeman hoe hij het Nederlands elftal weer op de rit heeft gekregen. Jeroen Pauw sloot de avond af met een tafelgesprek waarin de uitdagingen van onder andere Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl en Atilay Uslu van Corendon aan bod kwamen. Kortom, een avond vol inspiratie en bevlogen verhalen. Tot volgend jaar! 

Bekijk de aftermovie

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

Op BusinessBoost Live deelde Verne Harnish zijn groeitips en ervaringen

De tips en inzichten van de sprekers

Ing Gesprek Aan Tafel 2

Nikkie Plessen

Wees brutaal

Nog maar negen jaar geleden lanceerde Nikkie Plessen met NIKKIE haar eerste eigen modelabel. Inmiddels telt haar bedrijf NP FASHION vijf verschillende merken, bijna 500 medewerkers en 25 eigen brandstores.
Lees meer
Ing Verne Harnish 1920X700

Verne Harnish

Falen bestaat niet

De Amerikaan Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en bekend van zijn wereldwijde bestseller Scaling Up: een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien.
Download het werkboek
Ing Cloosterman3

Raymond Cloosterman

Zoek je klanten op

Twintig jaar geleden besloot Raymond Cloosterman zijn droom na te jagen. Hij stopte met zijn baan bij Unilever en begon een startup in lifestyleproducten.
Lees meer
Pieter Zwart 1450X500

Pieter Zwart

Klein uitproberen

Elk groot bedrijf begint klein, maar in het geval van Coolblue is haast niet voor te stellen dat het nog maar twintig jaar geleden als studentenbedrijfje begon.
Lees meer
Atilay Uslu

Atilay Uslu

Focus!

Hij wilde voor zijn 30ste één miljoen gulden op de bank hebben en dan leven van het rendement, maar met Corendon behaalde hij dat bedrag al op zijn 28ste.
Lees meer