Van Eijk

Stap 1: Het Business Model Canvas van Slagerij van Eijk

  • Leestijd: 05:49
  • 5600 Views
  • 12

'Wat als ik stop met het verkopen van vlees?'

Ondernemer: Carla van Eijk
Bedrijf: Slagerij van Eijk
Komt uit: Voorschoten

Het RTL Z programma “Z in Zaken” is terug op tv. In dit programma geeft BusinessBoost samen met RTL Z vier ondernemers een professionele BusinessBoost. Dit houdt in: een intensief traject onder begeleiding van experts, waarbij de ondernemer geholpen worden zijn of haar business model te vernieuwen of aan te scherpen.

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

Maak kennis met Carla

De eerste deelneemster is Carla van Eijk, eigenaresse van slagerij Aad van Eijk. Carla heeft de slagerij van haar vader overgenomen en vraagt zich af hoe ze onderscheidend kan blijven om zodoende over 10 jaar nog steeds succesvol te zijn. Want het huidige retaillandschap verandert snel.

Blijft Carla haar onderneming uitsluitend een fysieke winkel of is het over 10 jaar misschien wel een webshop? En hoe gaat zij om met het veranderende 'vlees-eet-gedrag' van de Nederlandse consument?

Patrick van der Pijl

In deze video zie je dat Patrick van der Pijl van Business Models Inc. bij Carla langs gaat om haar business model canvas in kaart te brengen en op basis daarvan haar volgende stap te bepalen.  Hij geeft Carla drie opmerkelijke opties...

Z in Zaken

Vanaf 10 maart zijn er weer nieuwe afleveringen van Z in Zaken. Live vanuit de Mariënhof in Amersfoort bespreekt presentator Rens de Jong alles wat voor ondernemers belangrijk kan zijn. Topmanagers, jonge professionals en trendwatchers schuiven wekelijks bij hem aan tafel voor het laatste ondernemersnieuws.

De originele tekst is afkomstig van RTLZ.nl.

Op de hoogte blijven van de laatste ondernermerstips?