Maak Kennis Met Saton

Stap 1: Het Business Model Canvas van Saton Optiek

  • Leestijd: 06:35
  • 2831 Views
  • 1

'Moet ik mijn brillen gratis weggeven?'

Ondernemer: Kees Saton
Bedrijf: Opticien Saton
Komt uit: Katwijk

Ondernemer sinds: 1960

Het RTL Z programma “Z in Zaken” is terug op tv. In dit programma geeft BusinessBoost samen met RTL Z vier ondernemers een professionele BusinessBoost. Dit houdt in: een intensief traject onder begeleiding van experts, waarbij de ondernemer geholpen worden zijn of haar business model te vernieuwen of aan te scherpen.

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

Maak kennis met Kees Saton

Het begon allemaal in 1960, met de vader van de huidige eigenaar, Kees Saton senior. Hij is de zoon van een juwelier en geboren en getogen in Rijnsburger. Passie voor handel kreeg hij van huis uit mee en daarom besloot hij met zijn vrouw Ans de eerste optiek te openen:De_eerste_winkel_Saton_1.jpeg?itok=HFNtdvfC

Ruim 40 jaar later neemt hun zoon Kees junior de zaak over. Hij opent vijf nieuwe vestigingen en in 2014 voert hij de grootste verandering door. Alle websites worden gelanceerd. Omdat Kees het belangrijk vindt om over vernieuwing na te blijven denken, gaat hij daar nu met Patrick van der Pijl mee aan de slag. Zijn doel is in ieder geval duidelijk. "Ik wil dit prachtige vak kunnen doorgeven aan mijn kinderen en daar is vernieuwing voor nodig."

Patrick van der Pijl

In deze video zie je dat Patrick van der Pijl van Business Models Inc. bij Cees langs gaat om zijn business canvas in kaart te brengen en op basis daarvan zijn volgende stap te bepalen. Ook nu komt Patrick met drie bijzondere opties...

Z in Zaken

Vanaf 10 maart zijn er weer nieuwe afleveringen van Z in Zaken. Live vanuit de Mariënhof in Amersfoort bespreekt presentator Rens de Jong alles wat voor ondernemers belangrijk kan zijn. Topmanagers, jonge professionals en trendwatchers schuiven wekelijks bij hem aan tafel voor het laatste ondernemersnieuws.

De originele tekst is afkomstig van RTLZ.nl.

Op de hoogte blijven van de laatste ondernermerstips?