Tile Ankerslot

Stap 1: Het Business Model Canvas van slotenmaker Ankerslot

  • Leestijd: 06:34
  • 2863 Views
  • 5

'Welke nieuwe producten moet ik aanbieden?'

Ondernemer: Marijn van der Wal
Bedrijf: Ankerslot
Komt uit: Enschede

Slotenmakersbedrijf Ankerslot heeft een zware tijd achter de rug maar krijgt in Z in Zaken de kans om een stap vooruit te maken. Volg je dit proces met hem mee? Kijk naar Z in Zaken: elke vrijdag om 16.30 uur bij RTL Z.

Maak kennis met Marijn

Marijn van der Wal is de CEO van Ankerslot, een bedrijf dat cilinders en sloten maakt voor huizen, kantoren en banken. De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk voor Marijn zijn bedrijf maar nu is hij klaar voor een volgende stap. Zijn grootste uitdaging is het uitbreiden van zijn markt en aanbod. Welke nieuwe producten kan hij aan zijn huidige assortiment toevoegen zodat hij voorbereid is op de komende 10 jaar?

Begrijp je bedrijf

Patrick van der Pijl gaat Marijn helpen een volgende stap te maken. Hij begint met het in kaart brengen van Marijn zijn bedrijf middels een business canvas. Door Marijn zijn onderneming visueel te maken zorgt Patrick ervoor dat Marijn zijn eigen onderneming nóg beter begrijpt. Na deze analyse is het tijd om vooruit te kijken. Marijn krijgt drie opties voorgelegd van Patrick, welke van deze opties wordt de volgende stap?

Z in Zaken

Elke week wordt er in Z in Zaken gekeken hoe het met de ondernemers gaat en welke stappen ze genomen hebben. Vrijdag 10 maart om 16.30 uur is de eerste uitzending te zien, live vanuit de Mariënhof in Amersfoort. Z in Zaken wordt gepresenteerd door Rens de Jong en is een programma voor en door ondernemers. In de eerste aflevering wordt er gekeken hoe ondernemers stemmen, wat we kunnen leren van nomadenstammen en hoe innovatief Nederland is.

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

Op de hoogte blijven van de laatste ondernermerstips?