Yalp Header 1440X800

Stap 2: De visie van Yvonne en Ben, Yalp sport- en speeltoestellen

  • Leestijd: 05:26
  • 1932 Views
  • 5

'Buitenspelen is leuk'

Ondernemer: Ben Admiraal & Yvonne Overmaat
Bedrijf: Yalp
Komt uit: Goor

De uitdaging van Yvonne en Ben is om hun bedrijf ook internationaal door te zetten. "We willen dat 50 procent van onze omzet internationaal wordt. Nu zitten we op 22 procent", zegt Ben.

Maar er is meer. "We moeten focus aanbrengen. We zijn in zoveel verschillende segmenten actief. Het is soms lastig om die focus goed te behouden."

In de eerste stap kregen Yvonne en Ben vier opties voorgelegd die hun bedrijf met interactieve speeltoestellen verder moeten helpen. Moeten ze voortaan kinderen als hun klanten gaan zien?

In de volgende stap kijken Yvonne en Ben samen met Patrick van der Pijl naar de lange termijn doelen die zij willen behalen voor hun onderneming. Bekijk hier stap 2 waarin zij hun toekomst visie op papier zetten.

Z in Zaken

Het RTL Z programma “Z in Zaken” is terug op tv. In dit programma geeft BusinessBoost samen met RTL Z vier ondernemers een professionele BusinessBoost. Dit houdt in: een intensief traject onder begeleiding van experts, waarbij de ondernemer geholpen worden zijn of haar business model te vernieuwen of aan te scherpen

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

Op de hoogte blijven van de laatste ondernermerstips?