Stockbeeld2

Ondernemers helpen ondernemers

Deze 4 ondernemers zijn al geholpen door onze sprekers

BusinessBoost ontvangt en spreekt heel veel ondernemers in een jaar. We hebben gemerkt dat jullie veelal rondlopen met dezelfde vragen. En waar de één expert is in bijvoorbeeld slim innoveren. Kan de ander hierbij juist wel wat hulp bij gebruiken. Daarom hebben we 4 veelvoorkomende vragen van échte ondernemers laten beantwoorden door 4 échte experts. Wil jij weten welke dat zijn? Lees en kijk hieronder verder.

Of kom ook naar een BusinessBoost Experience in de buurt en ga zelf in gesprek met één van de experts.

Winston Gerschtanowitz Kl

Winston Gerschtanowitz

Al van storytelling gehoord?

Klanten vormen de basis van je succes. Maar hoe vind je nieuwe klanten en hoe bind je ze aan je? Storytelling is een hele effectieve manier om je klantenkring te vergroten. Robert krijgt alvast tips van Winston Gerschtanowitz.
Lees meer
Allard Droste Kl 3

Hoe haal ik meer uit mijn personeel?

Meer loslaten schijnt te helpen

De beste manier om je bedrijf efficiënter te maken, is de betrokkenheid van je werknemers te vergroten. Dat kan met een gewaagde, nieuwe manier van leiderschap. Allard Droste geeft Onno alvast wat tips.
Lees meer
Steven Klooster Kl 2

Wanneer moet ik investeren?

Grote ideeën, kleine stapjes

Maak niet té grote stappen. Je hoeft niet in één keer de wereld te veroveren. Kies een kleine afzetmarkt die niet te ver van je af staat om te beginnen. Steven Klooster geeft Sammy en Pebbles alvast nog meer tips.
Aad Ouborg Kl 2

Aad Ouborg

Sneller en beter innoveren

Innovatie is belangrijk. Maar nog belangrijker is het vastleggen van je innovatie. Houd snelheid in het innoveren zodat niemand anders er met jouw ideeën vandoor gaat. Aad Ouborg sprak met Peter-Paul van de Kar over innoveren.
Lees meer

Heb jij je al ingeschreven voor een BusinessBoost Experience bij jou in de buurt?