Ing Businessboost Over Ons Aanmelden Nieuwsbrief Businessboost

Over BusinessBoost

Wat is BusinessBoost?

BusinessBoost is hét nieuwe ondernemersplatform van Nederland, waar ondernemers elkaar op weg helpen naar succes. BusinessBoost inspireert het hele jaar door met evenementen, workshops, online tools, video’s en verhalen. Ondernemersthema’s zoals innovatie, personeel, klanten en financiën staan centraal, altijd verteld vanuit ondernemers zelf. BusinessBoost helpt jou om je strategische visie verder te ontwikkelen en je bedrijf steeds weer opnieuw uit te vinden. BusinessBoost is een initiatief van MKB-Nederland en ING.

Waarom BusinessBoost?

BusinessBoost ziet de zakelijke omgeving razendsnel veranderen. Nieuwe concurrentie, wet- en regelgeving en technologie doen zich sneller voor dan je bij kunt houden. Voor de ondernemer van nu is stilstand achteruitgang. Daarom willen wij jou de handvatten aanreiken om jouw businessmodel steeds weer te vernieuwen. 

Voor wie is BusinessBoost?

BusinessBoost is voor succesvolle ondernemers (2+ werknemers) die dat willen blijven. 

Wie organiseert BusinessBoost?

BusinessBoost is een initiatief van MKB-Nederland en ING.

Neem contact op met BusinessBoost

BusinessBoost is constant in ontwikkeling. Wij werken graag aan verbeteringen die jou als ondernemer écht verder helpen in business, groei en vernieuwing. Heb jij goede ideeën? Wij zijn benieuwd. Heb jij een verhaal dat andere ondernemers inspireert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wil jij onze nieuwste ontwikkelingen volgen? We houden je graag op de hoogte. 

Als eerste nieuwe inspiratie en tips van ondernemers ontvangen?